SharpThoughts .NET
Om SharpThoughtsFokus OmråderProjekt Erfaringer

SharpThoughts
+45 26 52 75 17
kh@sharpthoughts.net
Cvr: 30771990

Fokus Områder

De teknologier vi synes er specielt interessante for tiden er følgende:

SharpThougts er ekspert indenfor disse teknologier. Disse skal ikke ses som separate teknologier, tit burde de alle 3 anvendes i solide løsninger. En webapplikations brugergrænseflade ville for eksempel lave ajax kald til et RESTful WebApi service lager som kunne trække på virksomhedens in-house WCF services til at producere et svar.

Hvad enten jeres virksomheds behov er internet facing services (med eller uden UI), SOA indenfor firewallen eller begge dele så kan SharpThoughts hjælpe til med fremstilling af korrekt, vedligeholdbart design og implementation.

ASP.NET MVC4

Den nyeste version af .NET frameworket kommer med ASP.NET MVC og ASP.NET WebApi. MVC (Model View Controller) frameworket er et modern web applikations framework for applikationer som stiller en grafisk brugergrænseflade til rådighed gennem standard browsere via internettet.

ASP.NET WebApi

WebApi gør nærmest det samme men uden grafisk brugergrænseflade. Det gør det let at fremstille RESTfull http services som kan benyttes af et hav af forskellige apllikations- og apparattyper for deres databehov; de skal blot være tilsluttet internettet.

WCF

WCF er stadigvæk den vigtigste teknologi for kommunikationen mellem services indenfor forretningens netværk. Ved at distribuere kompleksitet bag ved firewallen garanterer man at de enkelte applikationer er nemmere at forstå mens de spiller sammen for at blive mere end summmen af delene. SharpThoughts har brugt WCF siden august 2006 og er stadig begejstret for mulighederne denne teknologi byder på.

C# & F# => (#)Thoughts